Калітвінцев став головним тренером московського "Динамо"

Поділитися
Калітвінцев став головним тренером московського "Динамо" Калітвінцев поїхав у Росію
Український фахівець поїхав працювати у другій російський дивізіон.

Юрій Калітвінцев очолив московське "Динамо". Про підписання контракту з українським тренером повідомляє офіційний "Твіттер" московського клубу.

У тренерський штаб 48-річного Калітвінцева увійшли Геннадій Литовченко, Юрій Ковтун і Роман Березовський.

Зазначимо, що московське "Динамо" в минулому сезоні вилетіло з РФПЛ і в наступному сезоні буде грати в ФНЛ - другому за силою російському дивізіоні.

Останнім місцем роботи Калітвінцева була "Волга" з Нижнього Новгорода, яку він очолював у сезоні 2013-2014. Раніше він працював в штабі збірної України та виконуючим обов'язки головного тренера національної команди, головним тренером збірної U-19, з якою вигравав чемпіонат Європи, а також очолював "Динамо-2" та "Закарпаття".

Відзначимо, що раніше Калітвінцев припустив, що в Росію працювати, швидше за все, не поїде: "Скажімо так, в одну країну, де я працював, напевно, не поїду. Так, це Росія. Але я не такий категоричний в тому плані, що я точно туди не поїду. Людина, яка категорича - це невіглас. Скажімо так, якщо у мене буде альтернатива, то я розгляну її не на користь Росії не через те, що відбувається, а через те, що я народився у Волгограді, багато років відіграв у союзному російському чемпіонаті і в перший час був українцем, який приїхав в чуже місце".

Нагадаємо, раніше пітерський "Зеніт" очолив екс-тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі