Футболісту-аматору загрожує довічна дискваліфікація за побиття судді

Поділитися
Футболісту-аматору загрожує довічна дискваліфікація за побиття судді Футболіст Ігор Носарев (в центрі) показав навички боксера на футбольному полі © sarnyfootball.at.ua
Служитель Феміди постраждав під час одного з футбольних матчів в аматорських змаганнях, в яких зійшлися кращі команди Рівненської області.

Футболіст Євгена Носарєва з аматорської команди "Маяк", що представляє містечко Сарни, може бути довічно усунено від футболу за побиття суддю під час поєдинку на Суперкубок Рівненської області проти ОДЕК (Оржів).

Захисника не було заявлено на матч через те, що він як раз відновлювався після перелому ноги. Однак це не завадило йому взяти участь в грі, правда дещо в іншій ролі.

У середині другого тайму при рахунку 1:1 суддя призначив у ворота "Маяка" пенальті, що викликало цілком природну реакцію з боку порушників. Чи То піддавшись на тиск футболістів, то після консультацій з помічникам, він прийняв рішення скасувати 11-метровий. До суперечки підключилися гравці ОДЕК. У певний момент ситуація вийшла з під контролю: Носарєв, не розібравшись у ситуації, вибіг на поле і вдарив суддю, відправивши його в нокдаун. Арбітр, втім, швидко підвівся і продовжив заспокоювати футболістів.

У підсумку поєдинок завершився перемогою сарненської команди 2:1 - "Маяк" виграв Суперкубок і взяв реванш у принципового суперника за поразку в чемпіонаті, а також фіналі Кубка Рівненщини.

Фахівці вважають, що Носарьову загрожує тривала дискваліфікація, повідомляє видання PressЦентр. А якщо в небагатій футбольній кар'єрі 23-річного захисника вже траплялися подібні порушення, його можуть довічно відлучити від футболу. Примітно, що футболіст раніше брав участь і в змаганнях професіоналів - зокрема, в минулому сезоні він виступав за клуб другої ліги чемпіонату України ФК "Карлівка".

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко отримав триматчеву дискваліфікацію за образу бокового судді у матчі проти "Динамо", який відбувся в Києві 5 жовтня. Степаненко атакував лайнсмена, але не фізично, а з використанням нецензурних виразів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі