Фоменко не вважає матч з Іспанією вирішальним у відборі на Євро-2016

Поділитися
Фоменко не вважає матч з Іспанією вирішальним у відборі на Євро-2016 Михайло Фоменко вважає, що поразки від Іспанії не буде катастрофою © ФФУ
Попереду ще багато поєдинків, які можуть змінити ситуацію в групі С - як для українців, так і для іспанців.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко напередодні напруженого протистояння з Іспанією, яке відбудеться 27 березня о 21:45 в Севільї, зазначив, що українцям крім цього поєдинку належить зіграти ще шість. Саме після них і можна буде говорити про виконання завдання на відбір Євро-2016.

Гіпотетичну невдачу у грі з Іспанією ще можна буде виправити, додав наставник.

"Якщо ми програємо, то я не думаю, що ці двері відразу закриються. Поки ми граємо тільки перше коло в досить серйозній групі. Враховуючи силу конкурентів, я не думаю, що будь-який результат завтрашнього матчу щось вирішить", - зазначив Фоменко на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що Україна та Іспанія ділять 2-3 місця в групі С, тоді як лідирує Словаччина. Ця команда пройшла 4 матчі відбіркового турніру без втрат.

Читайте також: Фоменко вважає, що нинішня Іспанія перевершує команду зразка провального ЧС-2014

Колишній наставник "Дніпра" іспанець Хуанде Рамос вважає, що хорошим шансом для української збірної в майбутньому протистоянні будуть контратаки і надійна гра в центрі поля, яка позбавить опонента простору для контролю м'яча.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі