Двоє футболістів "Шахтаря" претендують на престижну премію в Бразилії

Поділитися
Двоє футболістів "Шахтаря" претендують на престижну премію в Бразилії Дуглас Коста потрапив у топ-30 кращих бразильців в Європі
Йдеться про бразильських легіонерів Дугласі Кості і Луїса Адріану. Один з них, до речі, став кращим бомбардиром групового турніру Ліги Чемпіонів.

Двоє бразильських легіонерів донецького "Шахтаря" нападник Луїс Адріану і вінгер Дуглас Коста привернули увагу преси у себе на батьківщині і потрапили в число 30 претендентів на приз від авторитетного видання Samba Foot.

На приз номінуються 30 бразильців, які виступають в європейських клубах. Найбільша кількість чарівників м'яча, які потрапили в список претендентів, які представляють чемпіонат Англії: відразу семеро бразильців з "Челсі", "Ліверпуля", "Манчестер Сіті" можуть розраховувати на перемогу. До речі, один з них - хавбек "Ман Сіті" Фернандінью - раніше виступав за "Шахтар".

Визначати переможця будуть вболівальники в ході відкритого інтернет-голосування, а також одинадцять журналістів і так звані VIP-виборці, серед яких такі зірки футболу 1990-х і 2000-х, як Кафу, Раї і Таффарел.

Читайте також: Гол динамівця Драговича не допоміг Австрії врятуватись від поразки у матчі з Бразилією

10 грудня стало відомо, що нападник "Барселони" Ліонель Мессі не наздогнав Луїса Адріану в списку бомбардирів Ліги Чемпіонів 2014/15. На рахунку "гірника" - 9 голів, тоді як Мессі відстав на один точний удар.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі