"Донбас" мінімально здолав фіналіста Кубка Гагаріна

Відео
Поділитися
"Донбас" мінімально здолав фіналіста Кубка Гагаріна © hctraktor.org
Донецька команда здобула перемогу після тижневої перерви у чемпіонаті КХЛ.

Донецький "Донбас" здобув першу перемогу у виїзному турне по уральському регіону Росії в регулярному чемпіонаті Континентальної хокейної ліги. У Челябінську підопічні Андрія Назарова мінімально обіграли "Трактор" 1:0, який в минулому сезоні боровся за Кубок Гагаріна у фіналі.

Точний кидок на початку третього періоду на свій рахунок записав фін Туомас Кііскінен, відзначивши таким чином своє повернення на лід після тривалої перерви.

Примітно, що в минулому сезоні зустріч команд в Челябінську завершилася з тим же рахунком і результатом. Відзначимо, що раніше за "Трактор" виступав захисники "Донбасу" Геннадій Разін і Олег Пиганович, а також нападники Євген Дадонов і Максим Якуценя. А Андрій Назаров робив свої перші тренерські кроки саме в Челябінську.

Набравши 40 очок, українці залишилися на 4-й сходинці турнірної таблиці конференції " Захід.

Гра проходила через кілька днів після того, як частина гравців "Донбас" брали участь у матчах за збірну - так на чолі з Андрієм Назаровим шестеро хокеїстів вирушили збірну України, а також донеччани були представлені в командах США, Фінляндії, Чехії. Тому тренерському штабу довелося постаратися, щоб привести всіх хокеїстів до спільного знаменника.

чи при таких умовах можна було очікувати видовищний хокей з великою кількістю голів. Команди зіграли в досить закриту гру, а в дуелі канадських воротарів більш вдалим виявився Майкл Лейтон.

"Трактор" (Челябінськ) - "Донбас" (Донецьк) - 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1. Кііскінен (Колар) - 42:42.

"Трактор": 34.Гарнетт, 58.Бондарев - 63.Кондратьев, 23.Чистов - 38.Булис - 84.Кузнецов, 5.Бородкин - 25.Катичев, 10.Дарзиньш - 27.Контиола - 46.Костицын, 26.Климонтов - 9.Попов - 88.Абдуллин, 43.Хлыстов - 28.Артамонов, 91.Мокин - 98.Валеев - 45.Кокуев.

"Донбас": 49.Лейтон. 27.Коларж - 77.Пиганович, 92.Лайне - 15.Виртанен - 19.Киискинен, 5.Уилсон - 37.Подхрадски, 63.Дадонов - 26.Федотенко - 28.Якуценя, 7.Бартулис - 51.Разин, 24.Благой - 16.Робитайл - 22.Кашпар, 88.Торяник - 44.Варламов - 95.Морозов, 4.Сильницкий.

Кидки: 25 - 25.

Штраф: 2 - 2.

Наступний матч донеччани проведуть 15 листопада в Магнітогорську проти місцевого "Металурга". !zn

Читайте також:

"Донбас" зазнав чергової домашньої поразки, знову провалившись в атаці

Хокеїст "Флориди" під час гри вирвав собі зуб і кинув його вболівальникам

Один з лідерів українського хокею відмовився виступати за збірну

Назаров: натуралізація росіян повинна вирішити кадрове питання в українському хокеї

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі