"Челсі" може прихистити зірку "Анжі" Самуеля Ето'О

Поділитися
"Челсі" може прихистити зірку "Анжі" Самуеля Ето'О Самуель Ето'О © Sovsport
Камерунський форвард з російського "Анжі" може перебратися в не менш благополучний лондонський клуб.

Камерунець Самуель Ето'О, який провів кілька сезонів у російському "Анжі" в ранзі найдорожчого футболіста світу, може продовжити кар'єру у чемпіонаті англійської Прем'єр-ліги. На сьогоднішній момент зацікавленість у футболісті висловили "Челсі" і "Манчестер Юнайтед".

Самюель Ето'О розглядається "Челсі" як запасний варіант, у разі якщо лондонці не зможуть придбати форварда "МЮ" Уейна Руні, повідомляє The Mirror. Гравець збірної Англії на даний момент переведений головним тренером чемпіонів Англії в дублюючий склад, і, за інформацією ЗМІ, його від'їзд у "Челсі" цілком імовірний.

У той же час Ето'О раніше говорив, що хоче знову зіграти під керівництвом Жозе Моурінью, з яким вони працювали в "Інтері". Варто також зазначити, що в разі продажу Руні "Манчестер Юнайтед" може сам придбати 32-річного камерунця.

Іншими словами, Ето'О опинився між двох вогнів, але в дуже приємній ситуації, адже в обох випадках йому забезпечена хороша зарплата, нехай і менша ніж 20 мільйонів на рік, які камерунець отримував в "Анжі".

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью в інтерв'ю goal.com з ентузіазмом сприйняв можливий перехід нападника у "Челсі".

"Я завжди радий, коли хтось із моїх колишніх підопічних виявляє бажання знову попрацювати зі мною. Прочитавши слова Ето'О, я відчув приголомшливі відчуття. Втім, ми ще подивимося, як буде розвиватися ситуація", - зазначив Особливий.

Нагадаємо, клуб з Махачкали раніше оголосив про зниження бюджету через проблеми головного спонсора компанії "Уралкалій". Команду вже покинув ряд російських лідерів: Ігор Денисов, Юрій Жирков і Олександр Кокорін. А трохи пізніше в "Анжі" повідомили про домовленість розірвати контракт з Ето'О.

Читайте також:

Кріштіану Роналду випередить Мессі за сумою річної зарплати

"Манчестер Юнайтед" виграв перший титул з новим наставником Девідом Мойесом

Фабіо Капелло дізнався, як погано може грати збірна Росії

Дубль Кріштіану Роналду приніс "Реалу" перемогу над "Челсі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі