"Мав повний кредит довіри": у "Динамо" не збиралися звільняти Луческу

Поділитися
Мірча Луческу © Сайт ФК "Динамо Київ"
Тренер ухвалив рішення щодо відставки самостійно.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не збирався звільняти головного тренера команди Мірчу Луческу після поразки від "Шахтаря" (0:1) в УПЛ.

Суркіса цитує офіційний сайт клубу:

"Я дуже вдячний Мірчі Луческу за його роботу в "Динамо". Справа навіть не в тому, що він двічі виводив команду в Лігу чемпіонів і вигравав трофеї, а в його професіоналізмі, досвіді та кроках щодо вдосконалення роботи клубної системи.

Луческу не лише досягав результатів, а й виховав багато талановитих гравців – ціла низка динамівців у збірній України пройшла школу цього коуча. Мірча мав повний кредит довіри, ми були готові чекати, поки він побудує нову команду, яка боротиметься за чемпіонство і успішно гратиме в єврокубках.

Але це було його особисте рішення, тому ми були змушені прийняти таку позицію головного тренера. Сподіваюся, що досвід, який він передав гравцям та тренерському штабу, допоможе нам вийти на новий рівень”.

78-річний Мірча Луческу очолював "Динамо" з 2020 року. З київською командою румун завоював чемпіонство та кубок України, а минулого сезону команда посіла четверте місце в УПЛ.

Раніше повідомлялося про те, що Олександр Шовковський став виконувачем обов'язків головного тренера "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі