Букмекери знову не вірять в успіх "Шахтаря" у виїзній грі Ліги Чемпіонів

Поділитися
Букмекери знову не вірять в успіх "Шахтаря" у виїзній грі Ліги Чемпіонів Букмекерські прогнози гравцям "Шахтаря" ні до чого - вони готові перемагати суперника
Спортивні аналітики вважають, що фаворитом чергового матчу українців у груповому турнірі євротурніру є німецький "Байєр", який буде приймати "гірників" у себе вдома.

Леверкузенський "Байєр" вважається фаворитом протистояння з "Шахтарем", яке відбудеться у рамках третього туру групового турніру Ліги Чемпіонів у квартеті А.

На перемогу "фармацевтів" контори пропонують поставити з показником 1,95, тоді як успіх донецької команди у виїзному для них матчі оцінюється з коефіцієнтом 3,82. Нічийний результат котирується трохи імовірніше за перемогу "Шахтаря" - 3,60.

При цьому спортивні аналітики впевнені в тому, що матч між українською та німецькою командами буде швидше результативним, ніж без значної кількості голів. На те, що "Шахтар" і "Байєр" заб'ють за 90 хвилин ігрового часу більше 2 м'ячів можна поставити з показником 1,73. Звичайно, контори готові дати більшу ймовірність на те, що засмучувати воротаря будуть в основному німці.

Зазначимо, що німецька команда після двох турів у групі А займає третє місце з трьома очками в активі: у їхньому пасиві - поразки від МЮ 2:4 на старті групового турніру. Втім, вже у другому матчі леверкузенці обіграли "Реал Сосьєдад" 2:1.

Можливо букмекери впевнені в силі "Байєра" через не дуже впевнені результати "Шахтаря" у чемпіонаті української Прем'єр-ліги, тоді як "аптекарі" у першості Бундесліги здобули чотири перемоги в останніх п'яти матчах, в тому числі і зіграли внічию 1:1 з потужною "Баварією".

Втім, як зауважив Мірча Луческу на передматчевій прес-конференції, донеччани завжди вдало грали проти німецьких клубів. Хоча, якщо звернутися до статистики, то вона каже, що тут не все так однозначно: 4 перемоги, 4 поразки і 2 нічиїх у 10 матчах "гірників" з німецькими командами в єврокубках. І це - за більш, ніж 30 років.

Між тим, ті ж динамівці досить вдало грали з "Байєром", двічі обігравши "аптекарів" у групових турнірах Ліги Чемпіонів, при цьому забивши у ворота грізного суперника 8 м'ячів. Та й "Металісту" вдавалося перемагати німців на їхньому стадіоні 2:0 у Лізі Європи-2012/13.

Нагадаємо, поєдинок між "Байєром" та "Шахтарем" відбудеться 23 жовтня у Леверкузені о 21:45.

Читайте також:

Луческу хоче позбавити "Шахтар" ярлика "команди зі Східної Європи"

Ліга Чемпіонів: "Мілан" і "Барселона" зіграли внічию, "Боруссія" здолала "Арсенал"

Помічником Луческу у "Шахтарі" став колишній футболіст збірної Бразилії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі