Блохін визнав провальним свій дебютний сезон у "Динамо"

Поділитися
Блохін визнав провальним свій дебютний сезон у "Динамо" © www.fcdynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" коротко підбив підсумки сезону, за результатами якого динамівці вперше в історії опустилися нижче другого місця.

Після заключного матчу сезону-2012/13 із запорізьким "Металургом", у якому "Динамо" відсвяткувало перемогу 3:0, Олег Блохін на прес-конференції підбив підсумок всього чемпіонату.

"Як ви знаєте, стояло завдання посісти друге місце. Завдання не виконано. Треба визнати, сезон провальний", - зазначив Олег Володимирович, який прийшов у "Динамо" на посаду головного тренера під час чемпіонату.

"Ми намагалися визначити, хто потрібен команді, хто ні - давали шанс усім. Після зимових зборів, вважаю, фізичний стан покращився. У деяких іграх ми показували гідний футбол, але поступалися в тактичному плані. Вважаю, наша проблема в тому, що поки не вдалося створити цілісний колектив. Над цим потрібно працювати. Крім того, треба працювати над психологічною стійкістю команди. Не завжди вдається належним чином мотивувати гравців - іноді важко донести думку через перекладача".

"Нас трохи надломило те, що ми не пройшли "Бордо". До зимової перерви ми програли всім основним конкурентам, це також неприпустимо. Так важко претендувати на високі місця у чемпіонаті. Але у другому колі ми виглядали набагато краще. Окрім матчу з "Металістом", ми виглядали не гірше за прямих конкурентів. У міжсезоння ми будемо посилюватися", - вважає Блохін.

Втім, як завжди наставник динамівців відмовився назвати конкретних гравців, які можуть стати футболістами київської команди.

"У мене була розмова з президентом. Я говорив йому: "Треба купувати гравців, гідних Динамо. Гравці, які просто відбувають номер, мені не потрібні. Краще я буду давати шанс молодим українцям". Хто піде? Не готовий сказати. Скажу лише, що ми гостро потребуємо креативного гравця центру поля".

На питання журналіста про те, чи стежить Олег Володимирович, випускник школи "Динамо" за нинішньою діяльністю цього навчального закладу з метою поповнити талановитими вихованцями команду, головний тренер відповів, що покладається в цьому на тренерів юніорської команди Олександра Хацкевича та Валентина Белькевича.

"Чекати, що зараз з'являться нові Шевченко, Блохін, Бишовець не доводиться. Життя змінилося: є комп'ютери, розваги, клуби та інші фактори, які впливають на футбол".

Наставник зазначив, що після відпустки команда збереться 14 червня, збірники, в тому числі і українські - повинні прибути вже на збір в Австрію. Поблажок і додаткових вихідних, як трапилося в зимове міжсезоння з бразильським легіонером Дуду, не повинно бути взагалі, додав Олег Володимирович.

"До тих, хто не приїде, поблажок не буде. Я попередив і Дуду в тому числі. Команда повинна існувати в якихось рамках. Ми посилили дисципліну, нехлюйства в команді вже немає. Вже давно оголошені списки, хто і коли повинен прилетіти".

"Попросили хлопців осмислити, чому сезон склався саме так. У деяких матчах команда програла, але навіть не билася за результат. Ми деякі матчі програли безвольно, це не припустимо. Потім, звичайно, побажали дітям добре відпочити і повернутися з новими силами", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, що в сезоні, що завершився, "Динамо" вперше у своїй історії фінішувало на третьому місці чемпіонату України. Кияни будуть виступати в Лізі Європи. !zn

Читайте також:

Капелло вважав Мілевського одним з найкращих футболістів Європи

Блохін зізнався, що такої ганьби з "Динамо" ще не відчував

"Динамо" не збирається викупляти контракт скандального іспанця

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі