"Атмосфера стала важкою": Луческу зізнався, що не хотів йти з "Динамо"

Поділитися
Мірча Луческу © Динамо Киев от Шурика
Румунський фахівець зазначив, що його дружина боялася переїжджати до України.

Колишній головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу хотів продовжити роботу з командою, але зрештою пішов через ситуацію з війною.

Про це фахівець розповів в інтерв'ю Bresciaoggi.

"Я хотів залишитися в "Динамо" до кінця, але атмосфера в Києві стала дуже важкою. Росіяни знову бомбардують столицю та інші українські міста, ситуація стає дедалі складнішою. Я пробув у клубі три роки і побудував "Динамо", яке лідирувало у світі за кількості вихованців академії у складі.

Це була побудова команди на майбутнє. "Динамо" грає без глядачів та далеко від дому, тому доводилося долати величезні відстані. Але головним завданням було вижити, а футбол дуже допомагає людям у воєнний час, навіть якщо команда грає далеко", – сказав Луческу.

Також 78-річний тренер знову наголосив, що може повернутися до роботи:

"Це правда, що я не вийшов на пенсію. Пішов з "Динамо", тому що моя дружина Неллі боялася переїжджати до Києва, а я не хотів бачив, як вона перебуває вдома одна і переживає за мене. У мене нескінченна пристрасть до футболу, але все залежатиме від здоров'я.

Мірча Луческу очолював "Динамо" з 2020 року. З київською командою румун завоював чемпіонство та Кубок України, а минулого сезону динамівці посіли четверте місце в УПЛ. Тренер вирішив звільнитися після поразки від "Шахтаря" (0:1) в УПЛ.

Раніше Луческу спростував інформацію про своє можливе повернення до Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі