Анатолій Дем'яненко став тренером узбецького клубу

Поділитися
Колишній наставник київського «Динамо» Анатолій Дем'яненко став головним тренером узбецької команди «Насаф». Про це у четвер, 12 серпня, повідомляє офіційний сайт клубу.
Колишній наставник київського «Динамо» Анатолій Дем'яненко став головним тренером узбецької команди «Насаф». Про це у четвер, 12 серпня, повідомляє офіційний сайт клубу.На посаді головного тренера український фахівець змінив росіянина Віктора Кумікова. Останній днями був відправлений у відставку після двох поразок від основних конкурентів у боротьбі за титул чемпіона Узбекистану. Так, «Насаф» розгромно поступився «Бунедкору» 5:0, а також «Пахтакору» 2:0. Окрім того, команда за наставництва Кумікова невдало виступила на Кубку Азіатської футбольної конфедерації. Анатолій Дем'яненко розпочав свою тренерську кар'єру у 1993 році. У 2005 році він був призначений головним тренером київського «Динамо». Через два роки він був звільнений з цієї посади після невдалого виступу столичного клубу в Лізі Чемпіонів. На початку 2008 року він став головним тренером азербайджанського клубу «Нефтчі» з Баку. Однак тут Дем'яненко пропрацював трохи більше півроку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі