Трамп почав передвиборчу кампанію-2024

Поділитися
Він уже пообіцяв закінчити війну в Україні "за день".

45-й президент США Дональд Трамп починає передвиборчу кампанію: на 28 січня у нього заплановані перші передвиборчі зустрічі, повідомляє Associated Press.

Перша зустріч – у Нью-Гемпширі, друга – у Південній Кароліні. Ці штати одними з перших проводять праймеріз Республіканської партії.

Трамп є поки що єдиним республіканцем, який заявив про намір боротися за пост президента. Серед його суперників найближчим часом можуть з'явитися губернатор Флориди Рон Десантіс, колишній віце-президент США Майк Пенс та колишня постпред США при ООН Ніккі Хейлі.

На думку Трампа, у 2020 році перемогти на президентських виборах йому завадили «порушення під час голосування». Заявку на участь у виборах-2024 Трамп подав 16 листопада 2022 року. Серед його передвиборчих обіцянок – «побудувати непроникний купол, щоб убезпечити США від ракетно-ядерних атак», та «припинити війну в Україні за 24 години».

Трамп вважається одним із найскандальніших президентів США. Про це свідчить, зокрема, безпрецедентна кількість розслідувань, спрямованих проти нього та людей з його найближчого оточення. Чи завадять Трампу юридичні проблеми у черговій боротьбі за Білий дім, читайте у статті Олега Шамшура «Початок кінця Дональда Трампа?»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі