Ломаченко нокаутував Камбососа у титульному поєдинку в Австралії

Відео
Поділитися
Ломаченко нокаутував Камбососа у титульному поєдинку в Австралії © Yahoo Sports
Українець зумів здобути важливу перемогу.

Вранці 12 травня в австралійському Перті на RAC Arena свій бій провели український колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (18–3, 12 KO) та австралієць Джордж Камбосос (21–3, 10 KO).

Українець із перших хвилин бою став діяти активніше та першим номером. Камбосос намагався контратакувати, проте Ломаченко більше викидав ударів та влучав.

"Лома" впевнено вів бій та лідирував за записками рефері, але вирішив завершити поэдинок достроково. У 11-му раунді український боксер здорово потрапив на рівні живота, а господар рингу присів на коліно. Після відліку Ломаченко пішов добивати австралійця і знову потрапив приблизно туди ж, а суддя вирішив зупинити поєдинок.

Таким чином Ломаченко завоював вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, а також пояс IBO, яким володів Камбосос.

Для Ломаченка це перша дострокова перемога з червня 2021 року. Джордж уперше програв достроково.

Зазначимо, що до поєдинку Камбососа готували російські боксери, а у тренувальному таборі австралійця було помічено російський прапор.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року 36-річний українець упустив шанс стати абсолютним чемпіоном, програвши Теофімо Лопесу, а в травні минулого року Василь знову постарався об'єднати пояси, але поступився Девіну Гейні.

Раніше відомий боксер пояснив, чому в Україні не люблять Ломаченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі