Другого українця номіновано на нагороду найкращому молодому футболісту Європи

Поділитися
Другого українця номіновано на нагороду найкращому молодому футболісту Європи Євген Пастух © ФК Рух
До списку включили ще одного гравця "Руху".

Футболіста львівського "Руху" Євгена Пастуха номінували на нагороду Golden Boy-2024, яка щорічно вручається головному молодому таланту Європи.

20-річний півзахисник увійшов до оновленого списку зі 100 претендентів, який формується спеціальним індексом на основі виступу гравців у період з жовтня 2023 року до березня 2024-го. Представник "Руху" посів 82 місце з показником 60,9 бала. У поточному сезоні Пастух забив 5 голів і зробив 2 асисти у 29 матчах.

Варто зазначити, що на 67-му місці знаходиться ще один гравець "Руху" Богдан Слюбик, який потрапив до рейтингу ще на початку його оголошення.

Лідером залишається вінгер "Барселони" Ламін Ямал, який має 91,9 балів. При цьому іспанському футболісту лише 16 років, що є рекордом серед усіх претендентів.

Повний список доступний за посиланням.

Нагорода Golden Boy вручається з 2003 року. Список поступово скорочуватиметься, після чого організатори оголосять переможця.

Минулого року найкращим молодим футболістом Європи став півзахисник "Реала" та збірної Англії Джуд Беллінгем. При цьому до списку спочатку входили українці Максим Дячук ("Динамо"), Павло Ісенко ("Ворскла") та Олександр Сапутін ("Зоря").

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі